Вести

Орлић: Грађани Србије цене рад, марљивост и борбу за бољу Србију

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић гостовао је у емисији "Хит твит" и говорио је о антисрпској политици која све више узима маха, о политичким нападима на председника Србије Александра Вучића и о предстојећим изборима.

"Ако ћемо да водимо рачуна о неким правилима морало је да иде на Савет безбедности, тема која припада Савету не може да иде на Генералну скупштину и видели смо да за њих никаква правила не важе. И то им је било мало па су рекли да ће да подметну тему која се тиче културе сећања. Све су урадили да то прође на једна перфидан начин, али нису могли да знају да ће да наиђу на толики отпор који ће им потрести целу замисао", рекао је Орлић поводом резолуције о Сребреници.

Орлић је навео да смо контактирали више од стотину држава у тој борби за Србију.

Орлић је додао да морамо чврсто да стојимо на земљу и да сви знају да ће ово бити тешка борба и да ћемо све од себе да дамо .

Орлић је говорио о политичким нападима који долазе из Сарајева и Загреба на председника Вучића.

"У чему је разлика између онога што они тамо причају и појединих овде политичара бившег режима , видећете идентичан текст из Сарајева, Загреба и Приштине", рекао је Орлић.

Орлић је говорећи о бојкоту и неслагању између опозиције рекао да ту ништа није ново и да је то једна обична прича и фарса и да ће сви да изађу на изборе само тамо где мисле да ће имати неке шансе да освоје неки глас.

Видели су они последње истраживање и шта их чека у Београду да их чека дебакл и онда отуда прича о бојкоту, рекао је Орлић.

 

 

Извор: ТВ Пинк